KUNDINLOGGNING

Lösningar

Förbättra och kvalitetssäkra

Med DF RESPONS som digital plattform kan ni systematiskt förbättra och kvalitetssäkra er verksamhet med hjälp av våra lösningar. Digital Fox erbjuder ett flertal smarta lösningar för kommunal verksamhet som syftar till att utveckla, effektivisera och kvalitetssäkra processer. Samtliga lösningar är helt webbaserade och bygger på dynamiska formulär och ärendeprocesser i systemet. Vi anpassar alltid våra lösningar utifrån era specifika behov.

Effektivt med flera lösningar i samma plattform

I DF RESPONS kan ni dessutom bygga egna formulär och arbetsflöden vilket skapar möjlighet att använda plattformen till en rad olika användningsområden. Genom att ha flera lösningar i ett och samma system skapar ni igenkänning för användarna och ni sparar dessutom pengar för licenser, drift och utbildning av personal.

Era idéer skapar nya lösningar

Har er verksamhet arbetsflöden/processer som skulle kunna effektiviseras genom en digital lösning?

Ofta finns det processer och arbetsflöden som sker manuellt i verksamheten, exempelvis via pappersblanketter och som tas om hand av enskilda personer i organisationen. En sådan process är väldigt sårbar och kan enkelt effektiviseras och kvalitetssäkras genom digital hantering.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. gärna om er verksamhet har processer som ni skulle vilja åtgärda. Vi återkommer inom två arbetsdagar med besked om vi tror det är möjligt att bygga en lösning för er process i DF RESPONS.

 

Exempel på arbetsprocess.

Boka visning

Är du intresserad av att veta mer om någon av våra lösningar och hur andra kommuner arbetar med dem? Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi kommer gärna och presenterar våra lösningar hos er på plats. Vi kan även ordna med online-presentationer.