KUNDINLOGGNING

Grävningstillstånd och TA-planer

Digital Fox lösning för Grävningstillstånd och TA-planer hanterar båda processerna från början till slut. Lösningen stödjer ansökan av enbart grävningstillstånd eller TA-plan, såväl som integrerad ansökan av grävningstillstånd med TA-plan.

Alla lösningar anpassas efter era specifika behov och önskemål. Vi kan till exempel ta era pappersblanketter och skapa en digital variant som är helt baserade på dem.

Helhetslösning

Med Digital Fox e-tjänst för grävningstillstånd och TA-planer får ni en flexibel lösning där ni själva har stor möjlighet att påverka hur systemet ska fungera. Vi ger er en helhetslösning som täcker upp hela processen från ansökan till garantibesiktning. Systemet skapar en enkel överblick av pågående ärenden och hjälper er att hålla ordning.

Referenser: Staffanstorps kommun, Kävlinge kommun och Burlövs kommun.

Process grävningstillstånd och TA-plan

Digital Fox lösning för Grävningstillstånd och TA-planer ger ett bra stöd genom hela processen från ansökan till garantibesiktning. Flödet kan anpassas utifrån era specifika behov och önskemål.

Exempel på hur processen kan gå till

Ritning grvningstillstnd och TA-plan small2

Exempel på process för grävningstillstånd och TA-plan. Klicka på bilden för att se den större.

Läs mer: Process grävningstillstånd och TA-plan

Karta och rapporter

Systemet har flera inbyggda rapport- och statistikfunktioner. Den mest intressanta av dessa är kartrapporten. Kartrapporten ger en geografisk sammanställning av grävningstillståndsansökningar och TA-planer.

Exempel på kartrapport

images/kartrapport_grv och TA_small.jpg

Exempel på kartrapport. Klicka på bilden för att se den större.