Är du vår nästa IT-driftansvarig?

Följ gärna Digital Fox på sociala medier!

Är du vår nästa IT-driftansvarig?

Vi är ett växande IT-företag med stark entreprenörsanda. Tack vare en mycket stabil tillväxt med många nya kunder de senaste åren söker vi nu fler medarbetare till vårt team. Nu söker vi IT-driftansvarig med övergripande ansvar för all systemdrift i bolaget.

Vi söker dig som har en mycket god kunskap kring IT-teknik och gillar att arbeta självständigt med mycket eget ansvar. Du ska ha arbetat minst tre år med IT-driftsfrågor och har en högskoleutbildning eller motsvarande relevant utbildning. Som person bör du vara noggrann, pålitlig och ha lätt för att ta till dig nya kunskaper.

 

Vill du ta nästa steg i din karriär? Bli en del av oss! Läs mer kring vem vi söker och vad vi erbjuder i annonsen här

Följ gärna Digital Fox på sociala medier!

Boka demo

Fyll i formuläret nedan. Beskriv kortfattat era behov och önskemål kring demon så att vi kan förbereda den så bra som möjligt.

Statistik och rapporter

Med DF RESPONS har ni stora möjligheter att ta fram statistik utifrån den information som har samlats i systemets ärenden. Förutom de inbyggda de lite enklare standardrapporterna i systemet bygger vi även anpassade statistikmallar. Dessa mallar skapar enhetliga, tydliga statistikrapporter med kundens egen logotype. Med statistikmallen blir det enklare att ta fram en sammanställd rapport som innehåller flera olika tabeller och diagram. Statistik kan tas ut på olika nivåer i organisationsstrukturen t ex på övergripande nivå eller på avdelnings- eller enhetsnivå. Mallen anpassas efter kundens önskemål. Statistiken kan tas ut i ett flertal olika filformat exempelvis Excel, PDF och Word.

Power BI

Det är även möjligt att ta ut statistik via Power BI i DF RESPONS. Power BI är en plattform från Microsoft som kan användas för att modellera och visualisera information. Fördelen med Power BI-rapporter är framförallt att de är interaktiva, vilket innebär att användaren kan klicka på olika element för att filtrera och analysera statistiken. Rapporterna är integrerade i DF RESPONS och användaren behöver inte ha en egen Power BI-licens. Innehållet i Power BI-rapporter kan också anpassas efter önskemål.

Rapporttjänst

Systemet har en rapporttjänst där statistikrapporter skapas automatiskt, antingen som excel- eller pdf-filer. Statistikrapporten skickas till den inloggade användarens e-postadress.

Det går även att schemalägga utskick av statistikrapporter till valda mottagare vid förutbestämda tidpunkter. Detta kan användas för att på ett smidigt sätt få fram kvartals-, halvårs- eller årsvisa statistikrapporter.