Jobba hos oss

Jobba hos oss

Hos oss på Digital Fox står engagemang och service i fokus. Vi är stolta över vår förmåga att snabbt, kreativt och tillförlitligt hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Med kunden i fokus levererar produkt, support och utbildningar i världsklass.

Vill du bli en del av vårt glada rävgäng?

Vi är alltid intresserade av nyfikna och engagerade människor som tycker att det skulle vara spännande att jobba hos oss. Så om du tror att Digital Fox kan vara rätt plats för dig är du varmt välkommen att söka något av våra lediga jobb. Om det inte finns någon ledig tjänst som passar dig just nu får du gärna skicka in en spontanansökan.

Lediga jobb

IT-driftsansvarig

Just nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med IT-drift. Vi har en spännande tjänst som IT-driftsansvarig ledig hos oss.
Ledigt jobb

Välkommen med din ansökan!

Vilka är Digital Fox?

Digital Fox är ett växande IT-företag med stark entreprenörsanda. Vi är idag 14 anställda. Tack vare en mycket stark tillväxt med många nya kunder de senaste åren söker vi kontinuerligt nya medarbetare till vårt team.

Vårt system DF RESPONS har nu funnits på marknaden sedan 2007 och används idag av ca 150 kunder, främst kommuner runt om i Sverige.

Vår vision är skapa mervärde för våra kunder i form av tid, kvalitet och säkerhet, och på så sätt bidra till ökad samhällsnytta. Vårt mål är att ständigt utveckla nya moduler och funktioner i DF RESPONS tillsammans med våra kunder och duktiga medarbetare.

Vi är stolta över vår värdegrund som innebär att vi ska vara lösningsorienterade, trygga, nära och professionella i alla våra möten, såväl internt som externt. Nöjda kunder är våra bästa ambassadörer.

Boka demo

Fyll i formuläret nedan. Beskriv kortfattat era behov och önskemål kring demon så att vi kan förbereda den så bra som möjligt.

Statistik och rapporter

Med DF RESPONS har ni stora möjligheter att ta fram statistik utifrån den information som har samlats i systemets ärenden. Förutom de inbyggda de lite enklare standardrapporterna i systemet bygger vi även anpassade statistikmallar. Dessa mallar skapar enhetliga, tydliga statistikrapporter med kundens egen logotype. Med statistikmallen blir det enklare att ta fram en sammanställd rapport som innehåller flera olika tabeller och diagram. Statistik kan tas ut på olika nivåer i organisationsstrukturen t ex på övergripande nivå eller på avdelnings- eller enhetsnivå. Mallen anpassas efter kundens önskemål. Statistiken kan tas ut i ett flertal olika filformat exempelvis Excel, PDF och Word.

Power BI

Det är även möjligt att ta ut statistik via Power BI i DF RESPONS. Power BI är en plattform från Microsoft som kan användas för att modellera och visualisera information. Fördelen med Power BI-rapporter är framförallt att de är interaktiva, vilket innebär att användaren kan klicka på olika element för att filtrera och analysera statistiken. Rapporterna är integrerade i DF RESPONS och användaren behöver inte ha en egen Power BI-licens. Innehållet i Power BI-rapporter kan också anpassas efter önskemål.

Rapporttjänst

Systemet har en rapporttjänst där statistikrapporter skapas automatiskt, antingen som excel- eller pdf-filer. Statistikrapporten skickas till den inloggade användarens e-postadress.

Det går även att schemalägga utskick av statistikrapporter till valda mottagare vid förutbestämda tidpunkter. Detta kan användas för att på ett smidigt sätt få fram kvartals-, halvårs- eller årsvisa statistikrapporter.